مشاهده خبر

شنبه 23 فروردین 1399
رئیس فدراسیون هندبال

پاکدل: از سرگیری لیگ ریسک بالایی داشت/ اکثر تیم ها نظر مثبتی روی خاتمه لیگ داشتند

رئیس فدراسیون هندبال گفت: از سرگیری لیگ های هندبال ریسک بالایی برای همه داشت و با صحبتی که با اعضای هیأت رئیسه داشتیم مقرر شد لیگ را تمام شده اعلام کنیم

0

لیگ برتر هندبال از جمله مسابقاتی است که به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل شد، اما تکلیف نهایی برای ادامه یا خاتمه مسابقات مشخص نشد. در همین راستا امروز علیرضا پاکدل، رئیس فدراسیون هندبال امروز به صورت آنلاین از طریق صفحه شخصی خود در فضای مجازی تکلیف مسابقات لیگ برتر و دسته اول را مشخص کرد.

وی در ابتدای صحبت های خود ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و تشکر از کادر درمانی کشور بابت زحمات اخیرشان، درمورد تعطیلی لیگ برتر هندبال اظهار داشت: هفته چهاردهم لیگ برتر هندبال یک روز قبل از شروع آن، به درخواست باشگاه ها و بازیکنان به دلیل شیوع ویروس کرونا لغو شد. ما مدتی در انتظار تصمیمات ستاد مبارزه با کرونا ماندیم و پس از آن درمورد شرایط لیگ های هندبال تصمیم گیری شد.

رئیس فدراسیون هندبال، گفت: علی رغم تلاش هایی که تیم پزشکی کشور انجام داد، این بیماری هنوز کامل کنترل نشده است. ما هم پس از بررسی هایی که انجام دادیم، جلساتی که در وزارت ورزش داشتیم و صحبت هایی با مدیران عامل باشگاه ها و اعضای کمیته مسابقات کردیم تصمیم نهایی خود را گرفتیم. پیش از قرار بود هفته اول اردیبهشت درمورد از سرگیری تمرینات تمام رشته های ورزشی تصمیم گیری شود که این موضوع هم به تعویق افتاد.

پاکدل عنوان کرد: ماه رمضان و مسابقات آسیایی را در پیش داریم و به همین دلیل اگر قرار بود رقابت های لیگ برتر از سر گرفته شود باید از اواسط خرداد ماه دست به کار می شدیم؛ تیم ها برای آماده سازی نیاز به زمان دارند و از طرفی زودتر از این تاریخ هم امکان پیگیری رقابت ها را نداشتیم. از سرگیری لیگ های هندبال ریسک بالایی برای همه داشت و با صحبتی که با اعضای هیأت رئیسه داشتیم مقرر شد لیگ را تمام شده اعلام کنیم.

وی اظهار داشت: برای اینکه زحمات تیم ها بی اجر نشود تصمیم گرفتیم تا رده بندی لیگ برتر را اعلام کنیم. بر این اساس تیم مس کرمان با 20 امتیاز به عنوان قهرمان معرفی می شود و تیم های شهید شاملی با 16 امتیاز، ذوب آهن با 14 امتیاز و سپاهان با 12 امتیاز در رده های دوم تا چهارم قرار می گیرند. این تیم ها در جریان مسابقات هم همیشه در رده های بالایی قرار داشتند.

رئیس فدراسیون هندبال درخصوص رقابت های جام باشگاه های آسیا، خاطرنشان کرد: ایران دو سهمیه در این رقابت ها خواهد داشت که مس کرمان و شهید شاملی کازرون به عنوان تیم های اول و دوم به آسیا خواهند رفت. اگر به هر دلیلی این دو تیم نتوانند به آسیا بروند، اولویت بعدی به ترتیب با تیم های ذوب آهن و سپاهان خواهد بود.

پاکدل با اشاره به پرداخت قرارداد بازیکنان توسط باشگاه ها تصریح کرد: از 18 هفته لیگ برتر هندبال 14 هفته برگزار شد. ما با مدیران عامل باشگاه ها هم صحبت کردیم و اکثر تیم ها نظر مثبتی روی خاتمه لیگ داشتند. در رشته هندبال سقف قراردادها نسبت به سایر رشته های پایین تر است، به همین دلیل امیدواریم در یک فضای دوستانه و منطقی این موضوع بین باشگاه ها و بازیکنان حل شود. ما باشگاه های خوبی داریم، ضمن اینکه در اتفاقی که رخ داده، کسی مقصر نبود و در هر قرن شاید یک بار رخ دهد. باشگاه ها قطعا شرایط بازیکنان و کشور را درک خواهند کرد و بازیکنان هم تعامل خواهند داشت تا در فضایی دوستانه این موضوع حل شود.

وی با بیان اینکه امسال تیمی به رده پایین تر سقوط نخواهد کرد، گفت: 4 تیم نهایی لیگ دسته اول یعنی تیم های پرسپولیس بهبهان، کیمیاکاشت کردستان، مشهد و قم به لیگ برتر صعود می کنند و می توانند فصل آینده در لیگ برتر حاضر باشند.

رئیس فدراسیون هندبال در تشریح شرایط پذیرش تیم ها در سال 99، عنوان کرد: شرایط نسبت به سال های قبل کمی متفاوت خواهد بود، چون قوانین جدی در این مسیر تصویب کرده ایم. به این ترتیب تمام باشگاه ها باید تا تاریخ 21 خرداد نسبت به تسویه حساب با بازیکنان و فدراسیون اقدام کنند و 2 هفته هم برای بررسی به شکایات زمان وجود خواهد داشت. پس از تسویه حساب، تیم ها تا یکم مرداد ماه باید نسبت به پرداخت ورودی اقدام کنند و ضمانت نامه ماده 3 آیین نامه تضمین معاملات را هم باید ارائه دهند وگرنه جایی در لیگ نخواهند داشت.

پاکدل افزود: به دلیل کمبود زمان فرصت تمدید این مهلت را هم نخواهیم داشت، چون در دهه اول یا دوم مرداد ماه باید لیگ برتر را قرعه کشی کنیم. شانیت لیگ برتر باید حفظ شود. تمام تیم هایی که می خواهند در لیگ باشند باید مجوزهای لازم را کسب کنند تا ما آنها را پذیرش کنیم.

برچسب ها :

آخرین اخبار

شبکه ورزش با ویژه‌برنامه‌ها و مستندهای متنوع، بدرقه رهبر شهید را روایت می‌کند پخش زنده برنامه «فوتبال یک» در شبکه ورزش پخش زنده مسابقه بسکتبال ایران و اردن در برنامه «مثبت ورزش» پخش زنده فینال رقابت های کشتی فرنگی نمایندگان کشورمان در برنامه «مثبت ورزش» درگذشت امید درویشی، کارشناس گروه تولید شبکه ورزش پخش زنده دو دیدار از والیبال لیگ ملت ها در ویژه برنامه «روی تور» شبکه ورزش جام‌جهانی در جام‌جم دو هزار و صد و شصت دقیقه پخش زنده والیبال ، ثبت رکورد جدید در شبکه ورزش فصل جدید مسابقه «تک به تک» به آنتن شبکه ورزش سیما رسید تقدیر علیرضا دبیر از صداوسیما و شبکه ورزش برای برگزاری جشنواره «قهرمان ایران» پخش مستقیم بازی پرتغال و شیلی در شبکه ورزش جام جهانی با خاطره بازی با آقا جواد برترین های ورزش ایران معرفی شدند پخش زنده مراسم اختتامیه قهرمان ایران یکشنبه 10 خرداد ساعت 19 از شبکه ورزش سیما تقدیر کمیته ملی المپیک از عملکرد شبکه ورزش سیما در پوشش بازی‌های آسیایی ساحلی برترین های ورزش ایران و پاسداشت شهدای ورزشکار ایران در برنامه قهرمان ایران شبکه ورزش درگذشت عنایت اله آتشی را تسلیت گفت رسالت ما امید آفرینی است مشارکت فدراسیون‌ها در برگزاری اربعین قائم امت/ «ایستاده در وطن» کادرفنی به آنتن شبکه ورزش بازگشت «کاپیتان» را از شبکه ورزش تماشا کنید نبرد مستقیم تراکتور و گل گهر در شبکه ورزش پخش مسابقه استعدادیابی «کاپیتان» با هادی چوپان و سینا مهراد صف آرایی مستقیم فوتبال موناکو و پاری سن ژرمن در شبکه ورزش رویارویی مستقیم گالاتاسرای و یوونتوس در شبکه ورزش مصاف مستقیم آرسنال و ویگان در شبکه ورزش دکتر دنیا مالی وزیر ورزش و جوانان : جامعه ورزش ایران همواره در حال افتخارآفرینی است و امسال پر رنگ تر در مراسم یوم الله 22 بهمن حضور یافت دکتر دنیامالی: صداوسیما صدای رسای جمهوری اسلامی است/ نیاز به بازنگری در حوزه امور جوانان هستیم پوشش مستقیم فوتبال پاری سن ژرمن و مارسی در «لذت فوتبال» پوشش زنده بازی های المپیک زمستانی در برنامه «مثبت ورزش» مصاف مستقیم رئال بتیس و اتلتیکو مادرید در برنامه «فوتبال ۱۲۰» پوشش زنده رقابت های فوتسال آسیا در شبکه ورزش مصاف مستقیم آرسنال و منچستریونایتد در شبکه ورزش پخش زنده فوتبال بودوگلیمت و منچسترسیتی در «لذت فوتبال» بازدید معاون سیما از پشت صحنه برنامه «کاپیتان»؛ بزرگ‌ترین برنامه استعدادیابی ورزشی تلویزیون پخش زنده مرحله نیمه نهایی فوتبال جام ملت های آفریقا از شبکه ورزش سیما پخش زنده مسابقات کشتی آزاد جام یاشاردوغو از شبکه ورزش سیما حساس ترین دربی فوتبال اسپانیا در شبکه ورزش پخش زنده رده بندی و فینال کشتی فرنگی جام وهبی امره ترکیه در شبکه ورزش مصاف بارسلونا و اتلتیک بیلبائو در «لذت فوتبال» پخش زنده فوتبال سالزبورگ و بایرن مونیخ در شبکه ورزش برنامه تخصصی فوتسال 2020 ، دوشنبه 15 دی ساعت 17:00 از شبکه ورزش سیما مصاف کالیاری با میلان در شبکه ورزش پخش زنده دو دیدار از لیگ برتر انگلیس در برنامه «فوتبال ۱۲۰» پخش زنده دیدار بلندقامتان سپاهان و رازین پلیمر در شبکه ورزش پخش مستقیم والیبال شهرداری ارومیه و استقلال گنبد پخش زنده مسابقات کشتی فرنگی و آزاد انتخابی تیم ملی و قهرمانی کشور از شبکه ورزش سیما بهترین گلزن منچستر یونایتد به شبکه ورزش می آید پخش زنده والیبال جام باشگاه های جهان از شبکه ورزش سیما پخش مستقیم فوتبال بارسلونا و گوادالاخارا از شبکه ورزش

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها